onsdag 18 december 2013

Minnenas Motell fyller ett år och bjuder in till tävling

För exakt ett år sedan såg Minnenas Motell bloggosfärens ljus och mötte läsarna för första gången. Det måste naturligtvis firas och därför bjuds nu in till tävling. Tipsa era vänner! I vinstpotten ligger skivor skänkta av Beat Butchers och Attentat.

Tävlingsfrågan är enkel. Vilka skivor finns på bilden i headern ovan? Identifiera så många artister/grupper och skivtitlar som möjligt från den bild som prytt Minnenas Motell sedan starten och maila dessa till eder bloggare senast 23:59 onsdag 25 december - alltså juldagen. För varje rätt gissad artist/grupp utdelas ett poäng, samma för varje rätt gissad skivtitel. Observera att bara skivomslag och inte bokomslag ingår i tävlingen, även ifall inga minuspoäng delas ut.

Den som får flest poäng vinner en packe skivor från Beat Butchers kryddat med en julkrydda i form av Attentats julsingel. Vid lika poängtal avgör vem som prickat in flest rätt på både artist/grupp och skivtitel. Bland de sammanlagt åtta skivorna vinnaren får märks bland annat Roger Karlssons hyllade Tecken & spår, Fabrikens nyutkomna 7"-singel och en samlingsskiva med Coca Carola.


Övriga tävlingsdeltagare är med i utlottning av fyra enskilda skivor (bl.a några dubbelex från Beat Butchers och ännu en Attentatsingel), oavsett hur många rätt ni hade eller ej. Sammanlagt får alltså fem av er ett hårt och runt paket av den fryntlige Minnenas Motell-tomten. Vinnaren och de som hade lotten på sin sida meddelas här på bloggen på annandag jul.

Maila era svar till hellstrom_johan [at] hotmail.com senast 23:59 25 december. Lycka till!

Ett stort tack till Beat Butchers och Attentat för tävlingsvinsterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar